Liigassa TPS:n paidassa tällä kaudella 47 ottelua tehoin 3+11=14 pelannut puolustajalupaus Valtteri Pulli on kuuma nimi NHL-seurojen papereissa.

32 Thoughts -podcastia pitävä arvostettu NHL-toimittaja Jeff Marek kertoo peräti seitsemän NHL-seuran tarkkailevan tällä hetkellä suurennuslasin kanssa 21-vuotiaan pakkijärkäleen edesottamuksia.

– Kuulemani mukaan toiset seurat ovat erittäin kiinnostuneita hänestä ja toiset vain tarkkailevat tilannetta. Yritän ottaa selville, mitkä seurat ovat aggressiivisimmin liikkeellä ja mitkä eivät niinkään, Marek kertoo.

Toimittajan mukaan jonkinasteista kiinnostusta NHL:ään varaamattoman 197-senttisen ja 95-kiloisen Pullin hankkimiseksi ovat osoittaneet ainakin San Jose Sharks, Winnipeg Jets, Boston Bruins, Vancouver Canucks, Nashville Predators, Pittsburgh Penguins ja New York Islanders.