NHL:ssä pyöräytettiin sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelaajakauppa, jonka osapuolina olivat New York Rangers sekä Ottawa Senators.

Aktiivista kilpavarustelua loppukautta ajatellen tekevä Rangers hankki kaupassa jo viime kauden lopulla seuraa yhdeksässä ottelussa edustaneen hyökkääjä Tyler Motten vaihdossa hyökkääjä Julien Gauthieriin sekä ehdolliseen 7. kierroksen varausvuoroon (2023).

Tästä kaudesta 1,35 miljoonaa dollaria tienaavan Motten, 27, sopimus umpeutuu tulevana kesänä. Mies on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua tehoin 3+6.

Toiseen suuntaan matkaava Rangersin entinen ykköskierroksen varaus Gauthier, 25, on mahtunut kuluvalla kaudella NHL-kokoonpanoon 40 ottelussa ja tehtaillut niissä tehot 6+3. Myös Gauthierin 800 000 dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kuluvan kauden päätteeksi.

Ottawa Senators

@Senators
Trade announcement: The #Sens have acquired forward Julien Gauthier and a conditional seventh-round draft pick in 2023 from the @NYRangers in exchange for forward Tyler Motte. 1/2