Itävaltalainen Black Wings Linz tiedotti nettisivuillaan joulun alla, että sen suomalaisvahti Rasmus Tirronen jatkaa seurassa kahden seuraavankin kauden ajan. Nykyinen pahvi kattaa siis kauteen 2024-25 asti.

Suomalaismolari pelaa Linzissä ensimmäistä, mutta ICEHL:ssä toista kautta. Viime kaudella hän edusti unkarilaista Fehervar AV19 -joukkuetta, tällä kaudella vastuuta on irronnut itävaltalaisjoukkueessa 17 pelissä. Kumilätkät ovat tarttuneet 91,9 prosentin tarkkuudella.

Tiedotteessa kerrottiin, että pelaaja on tehnyt vaikutuksen prosenteillaan ja samalla hän on pelannut itsensä linziläisten sydämiin upeilla torjunnoilla.

– Olen erittäin iloinen voidessani jäädä tänne. Organisaatio on pitänyt minusta täydellistä huolta ensimmäisestä päivästä alkaen. Ja olemme saaneet nauttia monista hienoista hetkistä jäällä – mutta meillä on vielä paljon suunnitelmia toteutettavaksi, Tirronen mietti.

– Olemme oikeilla jäljillä, ja haluamme myös perheeni kanssa jatkossakin olla mukana tässä. Tunnelma pukuhuoneessa on mahtava, faneja, henkilökuntaa ja kaupunkiakin kehunut suomalainen sanoi lisäten, että jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös.

Tirrosen edustama porukka on 13 joukkueen sarjassa viidentenä.