Philadelphia Flyersin tähtihyökkääjän Cam Atkinsonin kausi on saamassa karun päätöksen.

The Athletic -sivuston toimittaja Charlie O’Connor vahvisti maanantaina Twitterissä Crossing Broad -sivuston alkuperäisen sisäpiiritiedon, että loukkaantuminen päättää 33-vuotiaan Atkinsonin kauden.

Atkinson on ollut koko alkukauden sivussa toistaiseksi tuntemattoman vamman takia. Yhdysvaltalaisen oli alun perin määrä olla ”ylävartalovamman” takia sivussa vain muutamia päiviä, kunnes päivät muuttuivat viikoiksi ja viikot kuukausiksi. Atkinson on ollut marraskuusta lähtien mukana Flyersin harjoituksissa ja hänen paluutaan tositoimiin on pidetty vain ajan kysymyksenä.

Crossing Broad -sivusto raportoi, että Atkinsonin peliuran pelätään olevan vaarassa loukkaantumisen vuoksi. Sivuston tietojen mukaan Atkinsonin vamma ei vaadi leikkausta, mutta yhdysvaltalaista hoidetaan vielä pitkään muilla lääketieteellisillä keinoilla.

Atkinson kirjasi viime kaudella Flyersin riveissä 73 ottelussa tehopisteet 23+27=50. Jenkkitaiturin 5.875 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy vasta vuonna 2025.