Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marner jatkoi erinomaista alkukauttaan tekemällä yhden maalin, kun Toronto voitti Minnesota Wildin vieraissa lukemin 4-3 Suomen aikaa perjantai-iltana.

25-vuotias Marner venytti maalin myötä pisteputkensa jo 15 ottelun mittaiseksi. Tuolla ajanjaksolla hän on tehtaillut komeat pisteet 4+16=20.

Vastaavanlainen pisteputki on nähty Toronton historiassa viimeksi lähes 29 vuotta sitten, jolloin Dave Andreychuk viimeisteli tehopisteitä 16 peräkkäiseen otteluun tammi-helmikuussa 1994. Kaikkiaan vain viisi pelaajaa seuran historiassa on yltänyt pidempään pisteputkeen kuin Marner. Kyseisen tilaston kärkipaikalta löytyvät 18 ottelun pisteputken muodostaneet Darryl Sittler sekä Eddie Olczyk.

Marner on viimeistellyt kaikkiaan tällä kaudella 22 otteluun tehopisteet 5+20=25. Hän on jäänyt vain kahdessa ottelussa pisteittä alkukauden aikana. Pistepörssissä mies on parhaillaan sijalla 14.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
THE STREAK CONTINUES 🔥

NHL Public Relations

@PR_NHL
Mitchell Marner opened the scoring for the @MapleLeafs. He has factored on Toronto’s first goal in each of its last five contests (1-4—5).

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…