Sean Avery on useissa äänestyksissä nimetty NHL:n kaikkien aikojen ärsyttävimmäksi pelaajaksi. Hän on jatkanut räväkällä tyylillä myös siviilielämässä.

Tällä kertaa Avery ajautui julkiseen kahakkaan, joka kuvattiin videolle. Hän oli vahtimassa ystävänsä taloa, kun naapuri parkkeerasi autonsa toisen talon ajotien eteen. Avery poltti tästä päreensä totaalisesti. Hän alkoi räyhäämään 16-vuotiaalle kuskille ja tämän muulle seurueelle.

– Seuraavan kerran, kun joku teistä parkkeeraa autonne tuohon, katkon teiltä tuulilasinpyyhkijät, Avery uhkailee TMZ:omistamalla videolla.

Kun aikuinen pyysi Averya lopettamaan teinien uhkailu, ex-kiekkoilija haastoi kyseisen henkilön tappeluun.

– Annan sinulle ensimmäisen. Voit potkaista tai lyödä minua, Avery sanoi ja nojautui eteenpäin.

Videolla Averylta kysyttiin, miksi hän uhkailee 16-vuotiaita väkivallalla ja heidän autojensa tuhoamisella. Avery vastasi, että muuten nuoret eivät opi. Lisäksi Avery haukkui videon kuvannutta henkilöä lyhytkasvuisia herjaavilla termeillä.