NHL:n mestaruutta alkukesästä juhlineen Colorado Avalanchen tärkeimpiin pelaajiin viime kaudella lukeutunut Nazem Kadri on yhä ilman sopimusta.

Lukuisat eri uutissivustot Pohjois-Amerikassa ovat kertoneet Kadrin ja New York Islandersin välisen seitsemän vuoden ja 49 miljoonan dollarin sopimuksen olevan jo valmiina, mutta nyt tiettävästi myös miehen vanha seura Avalanche on iskenyt apajille pitääkseen tähtisentteri riveissään.

ESPN:n Kristen Shiltonin mukaan hallitsevan mestarin GM Joe Sakic olisi tehnyt Kadrin leirille tarjouksen neljävuotisesta sopimuksesta, joka takaisi hyökkääjälle 24 miljoonan dollarin tulot. Vuosipalkaksi tulisi täten kuusi miljoonaa taalaa, mikä on miljoona dollaria vähemmän, mitä Islandersin väitetty tarjous sisältää.

Kadrin on kerrottu aiemmin jatkavan mielellään uraansa Kalliovuorilla siinä tapauksessa, että Avalanche saisi miehen uuden sopimuksen mahdutetuksi palkkakattonsa alle.