Dallas Starsin viime kauden paras maalintekijä Jason Robertson sekä nuori ykkösvahti Jake Oettinger odottavat parhaillaan uusia sopimuksia.

NHL-pelaajien tulevia palkkoja arvioivan Evolving-Hockeyn mukaan kaksikon tulevat sopimukset kahmaisevat ison loven Starsin palkkabudjetista. Sivuston arvion mukaan Roope Hintzin vierellä viime kauden 74 runkosarjapelissä tehot 41+38=79 iskeneen Robertsonin, 23, seuraava sopimus on kuuden vuoden mittainen ja takaisi laitahyökkääjälle vuodessa 7,8 miljoonan dollarin jättitulot. Oettingerin, 23, sivusto arvioi allekirjoittavan kolmivuotisen diilin 4,9 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

Starsin seurajohdon kannalta tilanne on haastava. Ylipalkattujen Tyler Seguinin (AAV 9,85 miljoonaa) ja Jamie Bennin (9,5 miljoonaa) jättisopimukset rasittavat seuran palkkabudjettia vielä usean kauden ajan, minkä lisäksi Starsin on neuvoteltava Roope Hintzille uusi sopimus alkavan kauden jälkeen. Hintz tienaa nykyisestä sopimuksestaan vain 3,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Suomalaisen palkan uskotaan yli kaksinkertaistuvan ensi kauden jälkeen.