Tshekkihyökkääjä Dmitrij Jaskin siirtyy ensi kaudeksi NHL:stä KHL:ään. Hän on solminut yksivuotisen sopimuksen SKA Pietarin kanssa.

29-vuotias Jaskin palasi viime kaudeksi NHL:ään pelattuaan tätä edeltävät kaksi kautta KHL:ssä. Hän siirtyi Arizona Coyotesin riveihin kovin odotuksin tuoreena KHL:n maalikuninkaana. Mies latoi toissakaudella Dynamo Moskovan paidassa 59 otteluun peräti 38 maalia.

Paluu NHL:ään päättyi kuitenkin Jaskinin osalta täydelliseen mahalaskuun. Hyökkääjän kausi päättyi loukkaantumiseen jo marraskuussa. Hän ehti pelaamaan koko kaudella vain 12 ottelua tehoin 0+1.

Ennen kahta KHL-kauttaan Jaskin pelasi seitsemän kautta Pohjois-Amerikassa edustaen St. Louis Bluesia ja Washington Capitalsia. NHL-urallaan Jaskin on pelannut kaikkiaan 315 runkosarjaottelua (27+43=70) sekä 14 pudotuspeliä (2+2).