Jukka Jalosen kädenjälki Suomen maajoukkueen puikoissa on käsittämättömän kova. Kolme peräkkäistä finaalipaikkaa, kolme maailmanmestaruutta ja nuorten maailmanmestaruus. Ja niin, tulihan siinä sivussa olympialaisetkin voitettua.

NHL-portit eivät kuitenkaan ole Jaloselle auenneet. Aina on löytynyt joku tuttu entinen NHL-pelaaja tai kokenut apuvalmentaja täyttämään tyhjää pukua vaihtoaitiossa.

Nyt NHL:ssä monet joukkueet ovat ilman valmentajaa ensi kaudeksi. Dallas Stars, Winnipeg Jets, Detroit Red Wings. Onko jollain näistä seuroista viimein rohkeutta antaa koko kiekkomaailman valloittaneelle Jaloselle mahdollisuus?

Dallasissa Jaloselle luulisi riittävän suosittelijoita, MM-joukkueessa pelanneet puolustajat Esa Lindell ja Miro Heiskanen.

Suomalaiset kiekkofanit ovat tietysti tyytyväisiä niin kauan, kun saavat pitää Jalosen Leijonissa.

LUE MYÖS: