Liigakonkari Alexander Bonsaksenin uran jatkosta on riittänyt spekulaatioita siinä määrin, ettei hän ainakaan Suomessa jatka tämän kauden jälkeen. KooKoo kertoi asiasta Twitter-tilillään kuukausi sitten.

Kiirastorstaina viimeiseksi jääneen Tappara-välierän jälkeen kävi selväksi, että Suomen uran loppumisen lisäksi loppuu norjalaisen ura kauttaaltaan.

Liiga vahvisti asian omalla Twitter-tilillään torstaina, jolloin Bonsaksenin edellinen joukkue Tappara kaatoi KooKoon semifinaaleissa neljännen kerran, nyt luvuin 4-1 edeten finaaleihin samoin numeroin.

Bonsaksen jätti Tapparasta tutuille hahmoille tunteikkaat jäähyväiset. Kirvesrintojen kippari Jukka Peltolalle hän oli sanonut lyhyesti ja ytimekkäästi ”I’m out”, eli ”en ole mukana”.

Liiga

@smliiga
Norjalaispuolustaja Alexander Bonsaksenin upea, kaudesta 2014-2015 alkanut liigaura päättyy kuluvaan kevääseen.

Bonsaksen juhli mestaruutta kahdesti Tapparan paidassa.

Seuraavaksi muutama hyvän mielen klippi.

📹 @CMoreSportFi

#Tappara #KooKoo #Liiga

Bonsaksen on pelannut jääkiekkoliigassa kausina 2014-22 kaikkiaan 390 ottelua 13+56=69. Tehotilasto on noussut näissä runkosarja- ja pudotuspeliotteluissa käsittämättömiin lukemiin +90.

35-vuotias oslolainen on voittanut jääkiekkoliigassa kaksi Suomen mestaruutta, nimenomaan Tapparan väreissä. Ne tulivat keväällä 2016 ja 2017. Lisäksi palkintokaapissa on vuoden 2015 hopea, mitalisuora voi tulla täyteen KooKoon pronssiottelun jälkeen.

Kouvolalaiset ja Bonsaksen päättävät tämän kauden pronssimatsiin myöhemmin keväällä.