NHL:ssä koettiin keskiviikkoyönä kauhunhetkiä, kun Montreal Canadiensin Jonathan Drouin sai Calgary Flames -pelissä kovan kudin kupoliinsa. Pelaaja vietiin tällin jälkeen sairaalaan, NHL:n nettisivuilla kirjoitettiin varhain keskiviikkoaamuna.

– Se on aina huolestuttavaa, kun pelaaja saa kiekon päähän. Toistaiseksi uutiset ovat rohkaisevia, mutta hänen tila arvioidaan uudelleen huomenna, Habs-luotsi Dominique Ducharme sanoi.

Jokseenkin koomista tilanteessa oli se, että avauserän pommi lähti joukkuekaveri Brett Kulakin lavasta. Canadiensia on koeteltu kovalla kädellä, ja joukkue keikkuu Atlantin divisioonassa viimeisessä. Flamesin se toki nyt voitti 3-0.

https://www.youtube.com/watch?v=G9shjaNEiFA

– Ensiksi en todellakaan tiennyt, että mitä siinä tilanteessa tapahtui. Ajattelin hänen saaneen iskun päähän, mutta en ollut varma, joten menin tarkistamaan tilanteen. Näin hänet pelin jälkeen, ja nyt hän näyttää olevan kunnossa, Habsille maalin iskenyt Josh Anderson sanoi.

– Mutta tuollaisen näkeminen on aina hyvin pelottavaa.

Siitä surullisesta koomisuudesta vielä. Kanadalainen on joukkueensa ykköspistemies, kun kymmenen pelin saldo on 2+5. Drouinin lähimenneisyys ei ole ollut helppoa aikaa, ja hän joutui jäämään viime kaudella sivuun peleistä henkilökohtaisten syiden takia.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Huima kiekkosade: Ilmiömäinen Juuse Saros kuulemma varasti pisteen Predatorsille – ”On seinä”