Huima kiekkosade: Ilmiömäinen Juuse Saros kuulemma varasti pisteen Predatorsille – ”On seinä”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros jatkoi erinomaisia otteitaan NHL:ssä keskiviikkoyön Calgary Flames -ottelussa. Preds voitti jatkoajan päätteeksi 3-2 pelin, jossa suomalainen nuorten maailmanmestari nousi ykköstähdeksi.

Syntymäpäiväsankari ja seuralegenda Pekka Rinteen seuraajan torjuntamäärä nousi kunnioitettavaan, 38:aan. Forssalainen oli ollut jo ennen keskiviikkoyön matsia hirmuvireessä, kun kiekot olivat tarttuneet kauden seitsemässä ottelussa 91,7 prosentin varmuudella.

– Juice varasti meille yhden pisteen tänään, jatkoaikamaalin iskenyt Matt Duchene oli sanonut Bally Sportsin mukaan.

Sportsnetin Twitter-tilillä muistutettiin siitä, että Flames johti laukauksissa kahden erän jälkeen ylivoimaisesti – ja samalla se oli tappiolla.

– Juuse Saros on seinä.

Kanukki itse ratkoi ottelun jatkoajalla ammuttuaan kiekon reppuun ylivoimahyökkäyksestä. Osuman syötti kaksi maalia alustanut Mikael Granlund. Ottelu oli maailmanmestarille uran 600:s NHL:n runkosarjassa.

Preds keikkuu keskisessä divisioonassa neljäntenä, kun kauden yhdeksän peliä ovat tuoneet kymmenen pistettä. Keskiviikkoaamuna kärkikolmikkoon oli matkaa kaksi pinnaa.