The Athleticin toimittaja Aaron Portzline kertoi Twitterissä, että eräs Dallas Starsin väreihin pukeutunut ihminen oli sortunut Columbus Blue Jacketsin ja Dallasin NHL-kohtaamisen alla todella noloon tempuun.

Aaron Portzline

@Aportzline
#CBJ G Elvis Merzlikins said a fan wearing a Dallas Stars sweater taunted him regarding the off-season death of friend and former teammate Matiss Kivlenieks as he and Blue Jackets teammates came out of the tunnel for the start of the game.

#TexasHockey

Blue Jacketsin maalivahti Elvis Merzlikins oli kertonut toimittajalle, että joku oli pilkannut latvialaismolaria matsin alla ex-joukkuekaveri Matiss Kivlenieksin kuolemalla. Kauhistuttava tapaus tapahtui silloin, kun pelaajat tulivat askiin alkujäille.

– Odotin nollapeliä, koska uskon karmaan. Tässä maailmassa on typeriä ihmisiä. Se tunnellissa tapahtunut tapaus oli todella, todella älytöntä. Se fani vain provosoi minua Matissista, latvialaismolari oli sanonut Columbus Dispatchin mukaan.

Dallas-fani sai sitä, mitä hän tilasi. Columbus voitti 4-1, kun Dallas kolisteli tolppia useampaan otteeseen. Merzlikins torjui 31 kutia ja nousi matsin ykköstähdeksi.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Suomalaisvahti avasi NHL-kautensa nollapelillä – fanit innostuivat huutamaan nimellä: ”Se oli mukavaa”