St. Louis Bluesin Ville Husso avasi kautensa NHL:ssä vakuuttavasti torjuttuaan Los Angeles Kingsiä vastaan komean nollapelin. Tiistaiyön koitos päättyi Bluesin 3-0-voittoon nuorten maailmanmestarin venyttyä pikkumustan eteen 34 kertaa. Husso valittiin matsin kakkostähdeksi.

Blues on ollut tarunhohtoisessa vakuuttavassa iskussa, sillä viidestä pelistä tilille on irronnut viisi voittoa maalierolla 25-11. Faneistakin se huokui, että pelit ovat menneet putkeen – he nimittäin olivat huutaneet pelaajan nimeä.

– Joo, kuulin huudot. Se oli mukavaa, suomalainen oli sanonut ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Bally Sports Midwest

@BallySportsMW
Did Ville Husso realize that Blues fans were chanting his name tonight?

"Yeah, I heard a little 'Hooooooos' yell there. It's nice."
#stlblues

Nollapeli oli maalivahdille uran toinen taalaliigassa ja matsi kaikkiaan 18:s.