Buffalo Sabresin ja Jack Eichelin tilanne on ennennäkemätön. Seura ei päästä pelaajaansa leikkaukseen, minkä vuoksi Eichel on ollut jo kohta vuoden päivät loukkaantuneena.

Eichelin tilanteesta on puhuttu paljon mediassa, mutta pelaajat eivät ole ottaneet erikoiseen tilanteeseen kantaa. Ennen kuin nyt. Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehner kommentoi asiaa värikkäin sanankääntein Twitterissä.

– Missä on NHLPA ja kaikki NHL-pelaajat, kun valinnanvapauttamme kohtaan hyökätään? Jackin tilanne on minusta aivan hullu… sen lisäksi ihmiset joutuvat toimittajan hyökkäyksen kohteeksi ja hän piilottelee sananvapauden takana hakkuessaan ihmisten valinnanvapautta. Milloin tekopyhyys päättyy? Lehner tykittää.

Lehner kävi runsaasti keskustelua alkuperäisen twiittinsä kommenteissa. Eräs fani pallotteli, kuinka Eichelilla pitäisi olla edes jotain päätösvaltaa terveydenhuoltonsa suhteen, mutta toisaalta Buffalo on sijoittanut häneen 10 miljoonaa dollaria vuodessa.

– Ai raha on tärkeämpää kuin keho? Olen hieman puolueellinen, kun olen nähnyt, miten asiat siellä hoidetaan. Pitäisi olla päätösvaltaa? No tuo on hauska lausunto, Lehner päivitteli nauruemojin säestämänä.

LUE MYÖS: Ruotsalaivahdilta uhkaus NHL:lle! Joko vaatimuksiin suostutaan, tai tulee törkyä: ”Jokainen päivä, kun tämä p*ska jatkuu…”