Vegas Golden Knightsin ruotsalaisvahti Robin Lehner nousi eilen otsikoihin. Hän puolusti värikkäästi Jack Eichelia, kun Buffalo Sabres ei päästä hyökkääjää leikkaukseen. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

Lehner otti myöhemmin myös kantaa siihen, miten huonosti NHL-seurat ylipäätään kohtelevat pelaajien terveyttä. Hän jakoi oman tarinansa Buffalo-vuosiltaan.

– He pilasivat nilkkani… pahasti. Sitten leikkaus ja sitten pillereitä… ei huolenpitoa… melkein kuolin. Mutta ähh… sen jälkeen he pakottivat minut jalkaprässiin, kun olin pari viikkoa aiemmin venäyttänyt nilkkani pahasti ensimmäisessä pelissä, Lehner kirjoittaa ja laittoi vanhan kuvan nilkkavammastaan.

Lehner antoi suoran uhkauksen NHL:lle, mitä tapahtuu, jos asiat eivät muutu.

– Se riittää tältä päivältä… Jokainen päivä, kun tämä paska jatkuu, teen uuden paljastuksen ja annan uutta todistusaineistoa itseltäni, ex-pelaajilta ja nykyisiltä pelaajilta siitä, mitä on meneillään. Totuustweetit alkavat huomenna, jos asioita ei korjata. Pitäkää hauskaa, Lehner kirjoittaa.

LUE MYÖS: Jack Eichelille ilmestyi yllättävä puolustaja – ruotsalaisvahti tylyttää: ”Milloin tekopyhyys päättyy?”