Mika Pyörälä rikkoo lauantain liigakierroksella kovan rajapyykin.

Liiga tiedottaa verkkosivuillaan, että Ässät-ottelu on Kärppien konkarihyökkääjälle jo hänen uransa 700. kamppailu Liigassa. Kyseessä on erityinen suoritus, sillä aiemmin kukaan muu pelaaja ei ole pelannut pelkästään Kärppien paidassa 700:ää Liiga-ottelua.

Pyörälä on saanut vuosien saatossa myös juhlia useita mestaruuksia, sillä hänellä on peräti viisi Suomen mestaruutta vuosilta 2004, 2005, 2007, 2014 ja 2015.

Kärpissä toiseksi eniten liigaotteluita on pelannut Lasse Kukkonen (652) ja kolmanneksi eniten Ilkka Mikkola (584). Kummatkin ovat ripustaneet jo aiemmin hokkarit naulaan.

Liiga

@smliiga
Kärppien Mika Pyörälä pelaa lauantaina #Liiga-uransa 700. ottelun, kun #Kärpät kohtaa Porissa Ässät. Pyörälä rikkoo ensimmäisenä pelaajana 700 ottelun rajan Kärpissä pelatuissa otteluissa. Hän on myös Kärppien paras maalintekijä ja pistemies.
Lue lisää 👉 bit.ly/3lCfZnN