Liiga
Lukko – Kärpät
Perjantai 16.09. klo 18:30

Lukko taipui avauskierroksella kotonaan TPS:lle, mutta on sen jälkeen saanut elämänlangasta kiinni, ja tällä hetkellä homma näyttää jo hyvältä. Kärppien alkukauteen on tähän mennessä mahtunut selkeä voitto ja jatkoaikatappio. Homma on oululaisilla hieman nupullaan. Viikonloppuna Kärpät tekee länsirannikon kiertueen, josta olisi syytä odottaa tulosta.

Avaustappion jälkeen Marko Virtasen Lukko otti vakuuttavan voiton Ässistä ja haki tasaisessa ottelussa pisteet HIFK:lta. Kristián Pospíšil teki kaksi maalia ja hiljensi Nordiksen jatkoajalla. Ottelussa riitti vauhtia ja tunnetta – raumalaiset ovat menneet huomattavasti eteenpäin sitten sarjan avausmatsin, jolloin joukkueen pelissä oli vielä huomattavia valuvikoja.

Kärppien avausvoitto JYPistä oli selkeämpi kuin pelitapahtumien puolesta olisi voinut arvella. Toisessa kotiottelussa HPK:ta vastaan oululaisilla oli vaikeuksia kiekollisessa pelissään, ja vaikka homma parani hieman päätöserässä, meni peli jatkoajalle. Siinä Kerho oli tylyn tehokas, ja Lauri Mikkolan suojatit joutuivat tyytymään yhteen pisteeseen. Oululaisten alku on siis välttävä, mutta minkäänlaista loistoa ei kauden tässä vaiheessa ole havaittavissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko näyttää tällä hetkellä valmiimmalta yhdistelmältä, ja vetoja sovitellaan kotivoittoa varten. Mitään vedonlyönnin riemujuhlaa ei kotikerroin ole, mutta se on silti paras merkki tähän otteluun: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,01.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO