Suomi taipui tappioon erikoisen farssin jälkeen – leijonaluotsi antoi suoraa palautetta: ”Luistelutaidoton tuomari taklaa”

© Kuva: Getty Images

Naisleijonien MM-kenraali Calgaryn kisojen alla päättyi 1-4-tappioon kisaemäntä Kanadalle. Vielä toisella tauolla tilanne oli 1-1, mutta päätöserässä vaahteranlehtipaidat kiskoivat kolme maalia – joista tosin kaksi syntyi tyhjään nuottaan.

Ottelun voittomaalista jäi sinivalkoiseen leiriin todella happaman oloinen maku. Leijonaluotsi Pasi Mustonen kommentoi erikoista tapausta Jääkiekkoliiton nettisivujen videolla.

– Peli on 1-1, viimeistä kymmenminuuttista mennään ja luistelutaidoton tuomari taklaa meidän pelaajaa hyökkäyspäässä meillä ollessa kiekko. Siitä lähtee Kanadan ylivoimahyökkäys ja syntyy 2-1-maali.

Suomella oli sen jälkeen paikkansa, ja pelissä oli muutenkin erinomaisia piirteitä.

– En näe, että meillä on vauhdin kanssa ongelmia. Meidän pelaajien luisteluvoima on lisääntynyt.

– Nyt seuraavaksi viimeinen ja kohtuu intensiivinen harjoitus. Sitten koko turnaus on 12-13 päivää pelkkää lepäämistä ja pelaamista. Jokainen yrittää löytää itsestään parhaan version ja saada nousevan trendin. Jos onnistumme siinä, veikkaan lopputuloksen olevan meitä tyydyttävä.

Suomi kohtaa Kanadan viikonlopun MM-avauksessa uudestaan. A-lohkon muut maat ovat Venäjä, Sveitsi ja USA.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️