Jokereiden KHL-ottelut näkyvät Suomessa myös jatkossa tv:n välityksellä. Discovery kertoo päässeensä sopimukseen, joka kattaa seuraavat kolme kautta.

Discovery+-palvelusta voi katsoa kaikki Jokereiden ottelut ja kauden aikana yhteensä yli 100 peliä suorina lähetyksinä suomalaisella selostuksella. Jokereiden ensimmäinen kotipeli 6.9. näkyy lisäksi vapaasti katsottavalla TV5-kanavalla.

Discovery+ on sen sijaan mukana heti Jokereiden kauden kahdessa avausottelussa, jotka pelataan 2.9. ja 4.9. Kaikkiin Jokereiden kotipeleihin valmistaudutaan hallista tuotettavilla studiolähetyksillä.

– Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, jota lisäämme mieluusti tarjontaamme. KHL ja Jokerit tuovat jatkuvuutta esittämiemme huipputurnausten eli olympialaisten, naisten ja nuorten MM-kisojen, EHT-turnausten sekä muiden maajoukkuetapahtumien väliin, Discovery Finlandin urheilujohtaja Antti Haajanen kertoo Discoveryn tiedotteessa.

Myös Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri on iloinen tuoreesta sopimuksesta.

– Alkamassa on kahdeksas kautemme maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, jossa taito, vauhti ja fyysisyys välittyvät katsojille illasta toiseen. Joukkueemme on kotimaistunut entisestään ja kansainvälisen tason huippupelaajamme ovat valmiita aloittamaan taistelun Gagarin Cupista.

Avausottelussa studiokeskustelua johtaa entinen huippupelaaja Annina Rajahuhta. Studioasiantuntijoina toimivat Antti-Jussi Niemi ja Janne Pesonen. Ottelun selostaa Nuutti Vihtilä. Kauden aikana ottelustudioiden juontajina toimivat Rajahuhdan lisäksi Juhani Henriksson ja Oona Tolppanen. Muista asiantuntijoista tiedotetaan myöhemmin.

Jokereiden ensimmäiset ottelut discovery+:lla ja TV5:lla:
To 2.9. klo 18.55 Kazan – Jokerit, discovery+
La 4.9. klo 16.55 Neftehimik – Jokerit, discovery+
Ma 6.9. klo 18.15 Jokerit – Traktor, TV5 ja discovery+

KHL-ottelut on tilattavissa discovery+-palvelusta osana discovery+ Sport -pakettia.

Lähde: Discoveryn tiedote