The Athletic -sivusto julkaisi torstaina listauksen NHL:ssä todennäköisimmin vaihtokaupan kohteeksi joutuvista pelaajista.

Sivuston asiantuntijat Craig Custance ja Dom Luszczyszyn uskovat, että Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kauppaa ”suurella todennäköisyydellä” maalivahti Joonas Korpisalon pois.

– Odotusarvo on se, että Blue Jackets aikoo kaupata toisen maalivahdeistaan (Korpisalon tai Elvis Merzlikinsin). Kummatkin ovat 27-vuotiaita, joilla on viimeinen vuosi sopimuksestaan menossa. Merzlikinsillä on enemmän vaihtoarvoa, mutta Korpisalo olisi parempi vaihtoehto niille NHL-seuroille, jotka joutuvat säästämään pelaajapalkoissa, asiantuntijakaksikko avasi tilannetta.

Korpisaloa ei kuitenkaan tarvitse kaupata ennen heinäkuun 21. päivä pidettävää laajennusvaraustilaisuutta, sillä Merzlikins on automaattisesti suojattu Seattle Krakenin valinnalta.

Korpisalo pelasi viime kaudella NHL:n runkosarjassa 33 ottelua torjuntaprosentilla 89,4. 27-vuotiaan porilaisen päästettyjen maalien keskiarvo oli 3,3.