Nikita Kutsherov ei ole Stanley Cup -voiton varmistuttua pelännyt provosoida Montreal Canadiensiä finaaleissa kannattaneita NHL:n seuraajia. Paidattomassa lehdistötilaisuudessa hän muun muassa naureskeli finaalien neljännen osaottelun voittoa juhlineille Habs-faneille.

Hiljattain hän lisäsi vettä myllyyn poseeraamalla sosiaalisessa mediassa t-paidassa, joka lähettää terävän kuittauksen Tampa Bay Lightningin niin sanottua palkkakattokikkailua kritisoineille. Kutsherov itse oli tässä keskustelussa vahvasti keskiössä, sillä venäläistähti oli koko runkosarjan pois kokoonpanosta loukkaantumisen takia.

28-vuotias hyökkääjä pelasi jokaisen playoff-ottelun voittaen pudotuspelien pistepörssin ylivoimaisesti. Tämä on saanut monet kyseenalaistamaan Kutsherovin terveyden tilan runkosarjan loppupuolella, sillä palkkakatto ei olisi kestänyt huippulaiturin paluuta kokoonpanoon runkosarjan aikana.

Jos pudotuspeleihin olisivat päteneet samat säännät kuin runkosarjaan, Lightning olisi ylittänyt palkkakaton 18 miljoonan dollarin marginaalilla. Tätä Kutsherov ei häpeile, päin vastoin.

Hän julkaisi hiljattain kuvan itsestään Stanley Cupin ja amerikkalaisen jalkapalloliiga NFL:n mestaruuspokaali Vince Lombardi Trophyn kanssa. Huomion kuitenkin varastaa paita, jota koristavat sekä kuva Kutsherovista juomassa olutta paidattomana lehdistötilaisuudessa että teksti ”18 miljoonaa yli palkkakaton”.