Kova vahvistus! KHL-seuran maalivahtiosasto täydentyy huippunimellä

© Kuva: Getty Images

KHL:ssä pelaava HK Sotshi on tehnyt kovan hankinnan maalinsuulleen. Suurseura Pietarin SKA:n maalivahti Magnus Hellberg siirtyy Sotshin joukkueeseen vuoden sopimuksella.

Hellberg on torjunut kiekkoja SKA:ssa kolme edellistä kautta kovilla tilastoilla. Sitä ennen hän pelasi yhden kauden Kunlun Red Starsissa. Mennyt kausi toi tilille yhteensä 31 ottelua torjuntaprosentilla 93,44, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,7. Nollapelejä kertyi neljä kappaletta.

30-vuotias ruotsalainen on pelannut urallaan neljä NHL-ottelua. Nashville Predators varasi hänet 2. kierroksella vuonna 2011. Kassari oli myös voittamassa maailmanmestaruutta vuonna 2018. Tuossa turnauksessa hän pelasi kolme ottelua.

Siirto Sotshiin lupaa varmasti entistä enemmän vastuuta, sillä Pietarissa peliaikaa hänen kanssaan olivat viime kaudella jakamassa Aleksander Samonov sekä Jaroslav Askarov.