Jack Eichelin siirtosaagassa mielenkiintoinen käänne – Seattle Kraken valmis maksamaan hurjan hinnan supertähdestä!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä harvoin kaupataan Jack Eichelin kaltaisia supertähtiä. Kun Buffalo Sabres on hyvällä todennäköisyydellä luopumalla sentteristään, ottajia on jonoksi asti.

Useat NHL-seurat  ovat huhujen mukaan kiinnostuneita Eichelin palveluksista. Supertähden kintereillä ovat Los Angeles Kings, Minnesota Wild, Anaheim Ducks, Columbus Blue jackets, Philadelphia Flyers ja New York Rangers.

Kisaan on lähteny mukaan myös myös uusi seura: Seattle Kraken. Ensi kaudeksi NHL:ään liittyvä joukkue haluaisi Eichelin seuransa ykköstähdeksi ja profiilipelaajaksi.

– Odotamme Krakenin ja GM Ron Francisin ajavan joukkuettaan asemiin, joista he voisivat napata supertähden vaihdossa kärkilupaukseen, joka varataan tilaisuuden kakkosnumerolla, kirjoittaa NHL-toimittaja Jimmy Murphy.

Krakenilla on kakkosvaraus tämän kesän varaustilaisuudessa. Seura olisi Murphyn mukaan valmis kauppaamaan varauksen tai sillä saadun huippulupauksen vaihdossa Eicheliin. Hinta on varsin houkutteleva, ja nähtäväksi jää, pystyvätkö muut seurat vastaamaan.