Tiesitkö? Kasperi Kapasen tärkeä syöttöpiste nosti pelurin ainutlaatuiseen putkeen

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on ollut alkukesän pudotuspeleissä hyvässä iskussa, ja nuorten maailmanmestarin saldo NHL:n ratkaisumatseissa on nyt 1+1.

Pinnoista syöttö syntyi keskiviikkoyönä Pensin 2-1-voitossa. Tuo päänahka tasoitti avauskierroksen otteluparin voitot NY Islandersia vastaan lukemiin 1-1 parissa, joka katkeaa neljällä kiinnityksellä.

Kapanen toimi kakkossyöttäjänä Penguinsissa ilmiliekkeihin päässeen, ja Los Angeles Kingissä kauden aloittaneen Jeff Carterin pömpelissä. Osumaan syöttöpinnan sai myös Jared McCann.

Ottelusarjan tasoittaneessa matsissa kolme kertaa laukonut ja reilut 15 minuuttia pelannut suomalainen pystyi takaamaan syöttöpisteellään erikoista historiaa. Uransa 27. pudotuspeliottelunsa pelannut Kapanen viilettää nyt ensimmäistä kertaa koskaan pisteputkessa nimenomaan pudotuspeleissä. Hänen saldo pudotuspeleissä kautta uran on 5+4=9 (-9).

Voitoissa 1-1 oleva ottelupari jatkuu perjantaiyönä, ja seuraavaksi siis Islesin kotijäällä.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Jopa kestämätön tarina: Koko kauden sivussa ollut NHL-tykki sysäämässä Aleksander Barkovia ja kumppaneita karuun pettymykseen


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.