Jopa kestämätön tarina: Koko kauden sivussa ollut NHL-tykki sysäämässä Aleksander Barkovia ja kumppaneita karuun pettymykseen

© Kuva: Getty Images

Kapteeni Aleksander Barkovin johtama Florida Panthers on ajatumassa NHL:ssä tukalaan rakoon, kun keskisessä divisioonassa kolmanneksi sijoittunut Tampa Bay Lightning on ottanut pudotuspelien avauskierroksen avausparissa jo kaksi kiinnitystä.

Toinen tuli keskiviikkoyönä taas Floridan kotikentällä, ja nyt luvuin 3-1. Hallitsevan mestarin yksi hahmoista on ollut juuri pudotuspeleihin palannut Nikita Kutsherov, joka summasi toisessa osassa yhden syöttöpinnan alustaen voittomaalin. Peluri on ollut pantteripaitojen suurin kiusankappale, ja pudotuspeleissä hän on mättänyt jo tehot 2+2.

Laiturilta jäi koko runkosarja väliin, ja nyt todeksi käynyt paluu on ihmetyttänyt taalaliigan seuraajia enemmän ja vähemmän. Pitkäaikaisloukkaantunut Kutsherov tuli mukaan, vaikka joukkueen palkkakatto ylittyy nyt. Lisäksi pitkään sivussa oli myös Steven Stamkos, joka mätti nyt maalin.

Kutsherovin tapausta miettiessä tarina on jopa kestämätön ainakin näin suomalaislasien läpi tarkasteltuna.

Toki säännöt ovat samat kaikille. Suomalaishyökkääjä Barkov saalisti keskiviikkoyön matsissa syöttöpisteen, ja hänen saldo pudotuspeleissä on hyvä 1+2.

Barkov oli luvannut pelin jälkeen, ettei taistelu ole ohi. Joukkue antaa edelleen jatkossa kaiken, ja Panthers nauttii pudotuspeliajasta. Lisäksi suomalainen kiitteli Floridan kotihallille päässeitä faneja.

Ottelusarjan kolmas koitos pelataan perjantaiyönä Tampan kotihallissa.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!