MM-kisat surkeasti aloittanut Ruotsi vahvistumassa NHL-supertähdellä? ”Tervetuloa!”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat kahdella shokkitappiolla aloittanut Ruotsi saattaa saada joukkueeseensa nimekkään vahvistuksen NHL:stä.

Tre Kronorin sylkykupiksi joutunut päävalmentaja Johan Garpenlöv vahvisti maanantaina Aftonbladetille lähestyneensä Washington Capitalsin supertähtihyökkääjä Nicklas Bäckströmiä sekä laitahyökkääjä Carl Hagelinia kisakutsulla. Ruotsilla on vapaana vain yksi kisapassi, joten molempia pelaajia se ei tule NHL:stä avukseen saamaan.

– Jos he haluavat tulla, he ovat tottakai tervetulleita. Nyt tarvitsemme kuitenkin näitä pelaajia, jotka meillä on käytössämme. Siinä vaiheessa kun se (mahdollinen NHL-vahvistus) olisi täällä, saattaa olla jo liian myöhäistä, Garpenlöv muistuttaa mahdollisia NHL-apuja odottavasta koronakaranteenista.

Ruotsi saa joka tapauksessa selvitä alkusarjan ilman uusia NHL-vahvistuksia, sillä viikon karanteeni vapauttaisi Bäckströmin tai Hagelinin joukkueen käyttöön vasta mitalipeleissä.