Lukko-kapteeni osoitti mieletöntä pelisilmää konkaria kohtaan! Uskomaton ele toi väistämättä kylmät väreet

© Kuva: Juha Tamminen

Lukko-kapteeni Heikki Liedes osoitti Liigan finaalien palkintojenjaossa upeaa pelisilmää, kun hän sai himoitun Kanada-maljan käsiinsä raumalaisten TPS:stä irronneen 6-2-voiton jälkeen. Hyökkääjä ei nostanut ”poikaa” ilmaan itse, vaan vei sen suoraan konkari Toni Koiviston käsiin muun joukkueen juhliessa tiivisti pelaajan ympärillä – kuten tapoihin kuuluu.

Upean uran tehnyt Ylitornion kasvatti oli pelannut Liigassa yli 1 000 ottelua ilman mestaruutta. Nyt hopeiden ja pronssien perään konkari kuitenkin sai ”pojan” käsiinsä upealla tavalla ja ansaitusti. Liigassa kaikkiaan yli 500 pinnaa takonut Koivisto on kuulunut sarjan kärkipelaajiin vuosikaudet.

Sitä ei tuoreeltaan finaalin jälkeen tiennyt kukaan, että onko viimeisessä loppuottelussa osuneen 38-vuotiaan Koiviston ura purkissa vai ei. Jos on, sai se upeimman mahdollisen lopun.

LUE FINAALISTA MYÖS:
Liigan pudotuspelien Jari Kurri -palkinto meni Lukko-leiriin

Raimo Helmisen TPS taipui liigafinaaleissa saappaat jalassa – Lukko vihdoin Suomen mestaruuteen!

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️