Leijonien maailmanmestari siirtyy Ruotsista Lukkoon: ”Tiedän, että pystyn kehittymään vielä lisää”

© Kuva: Leijonat.fi

Lukko tiedotti nettisivuillaan, että tamperelaislähtöinen hyökkääjä Arttu Ilomäki palaa Raumalle yhden kauden mittaisella sopimuksella. Vuoden 2019 maailmanmestari pelasi pari viime kautta Ruotsin SHL:ssä.

– Palaan nyt hyvillä fiiliksillä länsirannikolle. Tosi innoissani tulen takaisin Raumalle, Ilomäki kommentoi.

– Paljon ystäviä ja pelikavereita on jäänyt Lukko-vuosista, joten voisi sanoa, että aika paljon seurasin, mitä Lukossa ja Liigassa ylipäätään tapahtui nyt kahden edelliskauden aikana.

Hyökkääjä nakutti Ruotsin reissullaan kaikkiaan 95 runkosarjapelissä tehot 15+29=44 (3), viisi karsintasarjaottelua toivat pisteet 1+1=2 (-1). Sitä aiemmin Ilomäki voitti siis 2019 Leijonissa MM-kultaa, mutta tuolloin seurajoukkuekausi päättyi tylysti: Tappara pudotti Lukon puolivälierissä suoraan otteluvoitoin 4–0.

– Silloin jäi sellainen olo, että homma jäi puolitiehen. Nyt itselleni on iso asia, että joukkue ja organisaatio ovat kilpailukykyisiä.

– Koen, että juuri Lukossa pystyin kehittymään pelaajana enemmän ja enemmän ja siitä palkintona sainkin sopimuksen ulkomaille. Tiedän, että pystyn kehittymään vielä lisää ja se olikin yksi iso syy, miksi halusin Lukkoon.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)