© Kuva: Getty Images

Suomi – Norja: Leijonat takaisin voittojen tielle?

MM-kisat
Suomi – Norja
Tiistai 25.05. klo 20:15

Leijonat etenevät kolmanteen otteluun pienen ravistelun jälkeen, kun Kazakstania vastaan onnistuttiin kairaamaan vain yksi piste. SuomiKiekon vetoennakossa Kazakstanin pelikirjaa oli opiskeltu sen verran, että sen aliarvostuksesta hieman varoiteltiin. Norja on uudenlainen vastus, ja tässä ottelussa Leijonat on velvoitettu palaamaan voittojen tielle.

Leijonat voittaa Norjan – saat jättikertoimen 50.00

Suomen hyökkäyspeli on sakannut tähän asti melko pahasti ja Jukka Jaloselta odotetaan tähän peliin ketjumuutoksia. Etenkin Arttu Ruotsalaisen ykkösvitja on ollut hukassa tähän asti. Kazakstania vastaan kyllä päästiin laukomaan, mutta paljolti vaatimattomista paikoista, joten Leijonat teki vastustajan maalivahdista pelin sankarin. Alaspäin Leijonien pakka pysyy kasassa, eikä vastustajalla ole helppoa tulla Suomen maalille.

Kisoissa on nähty tähän asti lukuisia yllätyksiä: Leijonien lohkossa Kazakstanin lisäksi Saksa ja Latvia ovat olleet tähän asti todella hyviä. Norja ei voinut Saksalle mitään, mutta kevyen Italian se selvitti helpohkosti. Mathias Trettenes iski Italia-ottelussa kypärätempun, mutta kokonaisuudessaan norjalaisten kollektiivinen tulivoima on näihin ympyröihin suhteellisen vaatimatonta. Maalivahtikaksikko on tälle tasolle ihan mukiinmenevä.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on suursuosikki, mutta isoja miinustasoituksia ei nähdyn jälkeen tee mieli veivata. Parhaimmalta tuntuu underi, sillä maaliodottama ei nouse kattoon kummallakaan joukkueella – varsinkaan Norjalla. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,61.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.