Norja voitti Latvian voittomaalikilpailun jälkeen jääkiekon MM-kisoissa maalein 4–3. Tappio oli kisaisännille paha kolaus taistelussa pudotuspelipaikoista.

Tasaisen ottelun ratkaisi vasta voittomaalikilpailun kuudennessa parissa Michael Haga.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Now that was a THRILLER! 🔥
🇳🇴 @norskishockey takes the W in a shootout!💪
#IIHFWorlds #LATNOR

Latvia on edelleen lohkon viimeisellä pudotuspelipaikalla. Eroa kuitenkin esimerkiksi kuudentena vaanivaan Kanadaan on vain kaksi pistettä.

Voitto olisi ollut enemmän kuin tärkeä.

Tanska kaatoi Valko-Venäjä A-lohkossa selvin lukemin 5–2. Tanska oli vielä kolmannen erän alussa maalin tappiolla.

Reilun seitsemän minuutin tehohetki tuotti kuitenkin peräti neljä osumaa. Voittomaalin teki Mathias From.

Ottelun puhuttavin tilanne oli Valko-Venäjän Sergei Drozdin taklaus Julian Jakobsenin päähän. Tuloksena oli ansaittu ulosajo.

Tanska nousi A-lohkon nelospaikalle. Samalla se pudotti Ruotsin takaisin pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle ennen kahta viimeistä kierrosta.