Miten käy jatkopaikan suhteen? Tuukka Raskin tähdittämä Boston kiivaassa taistossa veitsi kurkulla – “Liian hienolle pelaamiselle ei ole tilaa eikä aikaa”

© Kuva: Getty Images

Savonlinnalaisvahti Tuukka Raskin tähdittämä Boston Bruins pelaa taalaliigassa jo eräänlaisia pudotuspelejä, vaikka joukkueella on runkosarjassa jäljellä vielä kahdeksan ottelua. Joukkue keikkuu viimeisellä jatkajan paikalla siten, että seuraavana takana vaaniva NY Rangers on vaivaiset neljä pinnaa perässä.

Toki kesän 2014 loppuottelija on pelannut pari matsia enemmän. Itäisen divisioonan kärkiviisikon otteet muistuttavat kokonaisuudessaan playoff-taistelusta, kun mainittujen sijojen laumat ovat kaikki vain kymmenen pisteen sisällä toisistaan.

Bruinsin viime matsit ovat olleet kaikkiaan tiukkoja, sillä esimerkiksi kolmen edellisen ottelun tulokset – Bostonin maalit ensiksi mainittuna – ovat kirjattu tilastoihin mallia 3-1, 0-1 ja 4-6.

Myös Rask allekirjoitti NHL:n suomenkielisillä sivustolla väittteen siitä, että nyt päällä on jonkinlainen pudotuspelihenki.

– Mielestäni nämä viimeiset kamppailut ovat muistuttaneet hyvin paljon playoff-otteluita. Sen huomaa esimerkiksi siitä, että puolustaminen on tarkkaa. Tässä vaiheessa liian hienolle pelaamiselle ei ole tilaa eikä aikaa. On oltava kärsivällinen. Tänään pelasimme fiksusti sekä maltillisesti ja saimme siitä palkinnon, Rask analysoi.

Suomalainen Stanley Cup -voittaja tietää, mistä puhuu. Boston on ollut pudotuspeleissä aina putkeen kaudesta 2016-17 lähtien.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.