Washington Capitalsin kippari Aleksandr Ovetshkinia ei ole nähty taalaliigassa hetkeen, kun hän on pelannut taalaliigassa edellisen NY Islandersia vastaan viime viikolla. Pelaaja oli joukkueiden seuraavasta kohtaamisesta pois, mutta nyt konkarin tilasta on luojan kiitos hyvää kerrottavaa.

NHL:n nettisivuilla kerrottiin, ettei nimettömäksi jäävä loukkaantuminen pidä Ovetshkinia pois esimerkiksi pian alkavista pudotuspeleistä.

– En usko tämän olevan niin iso juttu, että ihmisten pitäisi miettiä hänen pudotuspelien kohtaloa, Caps-luotsi Peter Laviolette sanoi viitaten ensi yönkin pelin todennäköiseen missaamiseen.

– En usko, että kyseessä on mikään pitkäaikainen juttu, hän jatkoi kehuen seuran lääkäriosaston samalla maasta taivaaseen.

– Emme aio kiirehtiä häntä takaisin mukaan, mutta toisaalta hän on yksi parhaista maalintekijöistä, eli Ovetshkinin ollessa takaisin, me olemme vaarallisempia.

Washingtonin on määrä pelata runkosarjan viimeinen ottelu Boston Bruinsia vastaan ​​11. toukokuuta. Kauden huipennoksen, pudotuspeleiden alkamispäivää ei ole ilmoitettu toistaiseksi.

– Meiltä löytyy syvyyttä kokoonpanosta. Ei ”Ovieta” voi korvata, mutta hänet menettäessään muiden jannujen on yritettävä ottaa voittoja hänelle, T.J. Oshie hymähti.

Capitals keikkuu NHL:n itäisessä divisioonassa kakkosena, Pittsburgh Penguinsia pisteen perässä ja ottelun vähemmän pelanneena.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Normipäivä toimistolla: Jani Hakanpää nousi ykköspariin ja ampui Hurricanesin maalillaan NHL:n pudotuspeleihin – “Rehellisesti sanottuna fiilis on hyvä”