Dallas Stars -leiristä surkeita suomalaisuutisia – peräti kaksi sinivalkoista tähteä sivussa tositoimista

© Kuva: Getty Images

Vaikka Dallas Stars kellisti keskiviikkoyönä Detroit Red Wingsin 5-2, ei matsista jäänyt suomalaisittain kovin paljon kerrottavaa. Kaukalossa oli vain kaksi tähtipaitojen sinivalkoista peluria, kun parinkymmenen minuutin vastuulla puolin ja toisin pelanneet Esa Lindell ja Sami Vatanen luutivat Starsin alakerrassa pisteittä.

Joukkueen kolmas suomalaispakki Miro Heiskanen sekä viime aikoina hurjaan tahtiin tehoja latonut hyökkääjä Roope Hintz puolestaan olivat kokonaan sivussa. Dallasin sivuilla kerrottiin lyhyesti ja ytimekkäästi, että kumpikin pelaaja kärsii alavartalovammasta. Etenkin pakki Heiskaselle poissaolo oli outo juttu, kun hän joutui jäämään peleistä sivuun vasta toista kertaa koko urallaan.

Silti yön voitto Dallasille lienee kaikkein oleellisin juttu. Joukkue on keskisessä divisioonassa nyt ensimmäisellä putoajan paikalla viidentenä, mutta toisaalta viimeinen jatkopaikka on vain pinnan päässä – ja sen sijan Nashville Predators on pelannut kaksi ottelua Starsia enemmän.

Hintz on koko NHL:n huhtikuun yksi tehokkaimmista, ja tällä kaudella hän on latonut 32 pelissä pisteet 14+23=37 (+12), Heiskasen saldo 44 pelissä on 7+17=24 (+1).

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Suomalaisten välienselvittely: Arttu Ruotsalainen hakkasi päätään Tuukka Raskiin – konkarille vasta kauden ensimmäinen nollapeli


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004