New York Rangers on julkaissut tiedotteen liittyen Artemi Panariin.

29-vuotias hyökkääjä on tällä hetkellä sivussa joukkueen toiminnasta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Panarin joutui maanantaina kovien syytösten kohteeksi Venäjällä, jossa hänen entinen valmentajansa Andrei Nazarov väitti Sports-sivuston haastattelussa hyökkääjän pahoinpidelleen 18-vuotiaan nuoren naisen vieraspelimatkalla vuonna 2011.

Nazarovin ulostulon uskotaan liittyvän siihen, että Panarin on julkisesti arvostellut presidentti Vladimir Putinia ja vaatinut opposiopoliitikko Aleksei Navalnyin vapauttamista.

– Artemi kiistää yksiselitteisesti kaikki väitteet tässä valheellisessa tarinassa. Tämä on selvästi uhkailutaktiikka, jota käytetään häntä vastaan, koska hän on puhunut viimeisistä poliittisista tapahtumista, Rangers ilmoittaa tiedotteessaan.

Samalla NHL-seura kertoo myös tukevansa täysin tähtipelaajaansa ja auttavansa selvittämään perättömien väitteiden alkuperän.

LUE MYÖS: Venäjällä kuohuu isosti: Artemi Panarin isojen syytösten keskellä – vetäytyy NY Rangersin toiminnasta