Artemi Panarin on joutunut vetäytymään toistaiseksi New York Rangersin toiminnasta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hyökkääjä ei tunne perheensä olevan tällä hetkellä täysin turvassa Venäjällä ulostulleen artikkelin jälkeen.

Vladimir Putinin suuri kannattaja ja KHL-valmentaja Andrei Nazarov väittää nimittäin Sports-sivuston haastattelussa, että Panarin olisi lyönyt baarissa 18-vuotiasta nuorta naista vuonna 2011. Nazarov toimi tuohon aikaan Vitjaz Tsehovin (nyk. Podolsk) päävalmentajana, jossa Panarin pelasi.

Nazarovin mukaan pahoinpitely olisi tapahtunut hävityn ottelun jälkeen, kun monet muut pelaajat olivat lähteneet nukkumaan.

– Hyökkääjämme löi useita voimakkaita iskuja. Lyötyään tyttöä, hän kiiruhti huoneeseen, mutta poliisi saapui nopeasti, ja Panarin pidätettiin.

– Poliisiviranomaisten kanssa käytiin neuvotteluja. En osallistunut neuvotteluihin, mutta kuulin 40 000 euron käteisrahasta, jolla tapausta olisi jarruteltu, Nazarov väittää.

Nazarovin ulostulon uskotaan liittyvän ainakin osittain siihen, että Panarin on osoittanut julkisesti tukevansa Aleksei Navalnyia ja vaativansa tämän vapauttamista. Hän on myös arvostellut sosiaalisessa mediassa Putinia.

Navalnyi tuomittiin aiemmin tässä kuussa kolmen ja puolen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, joka kärsitään vankileirillä. Oppositiopoliitikko aikoo valittaa tuomiostaan.

LUE MYÖS: NY Rangers tukee Artemi Panarinia – supertähti isojen syytösten keskellä: ”Selvästi uhkailutaktiikka”