Näittekö minkä maalin kaveri iskee? Amerikan yliopistosarjassa nähtiin ilmaveivi – katso video

© Kuva: Getty Images

NCAA-jääkiekkosarjassa nähtiin tiistai-yönä oikea taidonnäyte, kun Arizona State Sun Devilsin kapteeni Johnny Walker taituroi ilmaveivin Minnesota Golden Gophersin verkkoon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu videon alla.

Toisessa erässä nähty taidonnäyte vei Arizona Staten johtoon koko liigan kärkijoukkuetta Minnesotaa vastaan. Walkerin maalin myötä Minnesota päästi kuluvalla kaudella yli kaksi maalia ensimmäistä kertaa.

Golden Gophers nousi lopulta kuitenkin voittoon. Viime kaudella NHL:ssä hitiksi noussut ”Lacrosse”-maali on ollut tutumpi näky jääkiekko-otteluissa viime aikoina. Tunnetuimmaksi maalin tekijäksi nousi kauden aikana Carolina-hyökkääjä Andrei Svetšnikov.