Liiottelua vai neronleimaus? Tuukka Rask erotetaan hyvästä pelitoveristaan – näin NHL-luotsi perustelee outoa ratkaisua

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsissa valmistaudutaan poikkeukselliseen NHL-kauteen äärimmäisin keinoin.

Bruinsin päävalmentajan Bruce Cassidyn mukaan erityisesti maalivahtikaksikko Tuukka Rask ja Jaroslav Halak joutuvat totuttelemaan uusiin poikkeusratkaisuihin.

Bruinsin seurajohdossa toivotaan, etteivät hyvät kaverukset Rask ja Halak viettäisivät aikaa keskenään seuran tapahtumissa tai myöskään niiden ulkopuolella.

Viimeinen asia jota Bruins haluaisi, olisi se, että molemmat maalivahdit altistuisivat koronavirukselle, eikä näin kumpikaan heistä voisi pelata.

– Meidän täytyy laittaa Tuukka toiseen ryhmään (kuin Halak), jos pidämme joukkueen yhteisiä videotunteja, joihin saa osallistua vain 10 henkeä. Tuukka olisi yksin 3-4 puolustajan sekä kuuden hyökkääjän kanssa. Toinen ryhmä sisältäisi toiset puolet pelaajista. Maalivahtien täytyy tosin kommunikoida puolustajien kanssa, joten heidän pitäisi olla samassa huoneessa. Tämän takia kaikki tapaamiset täytyy järjestää kahdesti, Cassidy pyöritteli paikallismedia NESN:in haastattelussa.

– Nämä asiat tehdään pelaajien kanssakäymisten tarkkailun takia. Jos he ovat samassa videohuoneessa x-ajan yhdessä, niin he voivat sanoa, että: ”nämä pelaajat joutuvat karanteeniin.” Kaikki on vain puhdasta spekulaatiota, mutta niin voi tapahtua, Bruins-luotsi jatkoi.