Nuorten Leijonien treeneissä ei mennyt kaikki putkeen – Antti Pennanen joutui puuttumaan asiaan: ”Joukkueelle se teki hyvää”

© Kuva: Leijonat.fi

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvan Nuorten Leijonien taannoisissa treeneissä oli havaittavissa – kenties aivan inhimillistä – takapakkia. Hyökkääjä Aku Räty paljasti tiistaiaamun mediatilaisuudessa, että päävalmentaja Antti Pennanen joutui puuttumaan joukkueen löysään ilmeeseen.

Sunnuntain harjoitusten taso tosin nousi heti suomenmestariluotsin jonkinlaisen ärähdyksen jälkeen.

– Coach Pennanen siinä puuttui asiaan, ja tänään oli jo parempi treeni. Joukkueelle se teki hyvää, että Pennanen puuttui löysäilyyn, Kärppien hyökkääjä selvitti Suomen aikaa tiistaiaamuna videopalaverissa.

Tarkemmin kyse on siis mistä?

– Katsoimme videoita. Ei tässä suolata nyt ketään. Muutamassa treenissä ei ollut ihan parasta tekemistä. Se oli vähän löysää, Liigassa tällä kaudella neljä ottelua pisteittä (-1) pelannut lupaus jatkoi.

Kyse ei siis ollut siitä, etteikö Nuorten Leijonien pelaajilla olisi esimerkiksi taitoa tai osaamista.

– Viestin sisältö oli positiivinen. Kyse oli asenteesta. Hyvä, ettei löysäilyä katsota, Arizona Coyotesin juhannuksen 2019 viidennen kierroksen 151. varaus lopetti.

Suomi aloittaa MM-kisaurakkansa tapaninpäiväyönä Saksaa vastaan.

LUE NUORTEN MM-KISOJA KÄSITTELEVISTÄ HAASTATTELUISTA MYÖS:
MM-turnaus olisi voinut jäädä taas väliin Anton Lundellilta – nyt superlupaus kipparoi Nuoria Leijonia, mutta jääkö hän Panthersin matkaan? ”Suunnitelma on, että…”

Raimo Helmisen TPS hiljensi epäilijät Liigassa, myös seuran A-nuoret tehneet hurjaa tuhoa – Nuorten Leijonien tähti itsevarmana liidosta: “En ole yllättynyt”

Antti Pennanen paljasti: Tässä on Nuorten Leijonien kippari ja varakapteenit

Ville Heinolasta kaavaillaan yhtä Nuorten Leijonien suurinta johtajaa MM-jäille – jääkö Lukossa loistava pakki turnauksen jälkeen Pohjois-Amerikkaan? Näin pelaaja vastaa

Aku Räty kommentoi yllättäen MM-kisoista pudonneen Aatu-veljen kohtaloa kauniisti


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.