KooKoon liigajoukkueen norjalaispakki Alexander Bonsaksen, 33, ja pitkään maailmaan parhaimpien lumilautailijoiden kastiin kuulunut norjalainen Silje Norendal, 27, saavat pian lapsen, maan NRK kertoo. Perheenlisäys tietää samalla sitä, että naisen urheilu-ura on paketissa.

Norendal ehti nousta ykköspallille arvostetussa X Gamesissa. Se on lajimaailmassa arvostetuin mahdollisin voitto olympiavoiton rinnalla.

– Olen hyvin onnekas. Sain kokea upean huippu-urheilijan elämän, ja saavutin paljon sellaista, mistä pystyin vain unelmoimaan pikkutyttönä. Nyt elämässä alkaa aivan uusi luku.

– Luopuminen on ollut hyvin vaikeaa. Kun puhuin tästä rakkailleni, nauroin sen jälkeen tuntikausia? Lumilautailu on yhtä kuin identiteettini. Jos mediassa ei lue lumilauta-Siljestä, niin kuka se Silje sitten on? tuleva äiti pyörittelee.

Olympiafinaaliin yltänyt Norendal on kaksinkertainen MM-mitalisti. Tuleva isä Bonsaksen on puolestaan kaksinkertainen Suomen mestari Tapparan paidasta keväältä 2016 ja 2017. Nykyinen KooKoon kapteeni on edustanut maataan olympia- ja MM-jäillä.

LUE MYÖS:
Haaveet suomalaisesta NHL:n ykkösvarauksesta kankkulan kaivoon? Kovia kokeneen suurlupauksen niskaan totaalinen tylytys – ei asiaa edes kärkisentteriksi?

MM-turnaus olisi voinut jäädä taas väliin Anton Lundellilta – nyt superlupaus kipparoi Nuoria Leijonia, mutta jääkö hän Panthersin matkaan? ”Suunnitelma on, että…”