KHL
Jokerit – SKA Pietari
Keskiviikko 30.12. klo 18:30

Esilämmittelynä U20 Leijonien Slovakia-pelille toimii keskiviikkona Jokerien ja SKA Pietarin välinen KHL-mittelö. Jokerit otti viime peleissään kaksi jatkoaikavoittoa Lokomotiv Jaroslavlista ja Severstalista, mutta todellinen testi on edessä SKA Pietarin kanssa. Lännen kakkosena paistatteleva pietarilaisjoukkue on kahdella sanalla sanoen kivikova vastus.

Kaksi viimeistä ottelua eivät olleet Jokereilta nappiesityksiä, mutta tulikuuma Henrik Haapala otti joukkueen reppuselkään ja teki molemmissa peleissä kaksi maalia. Myös Veli-Matti Savinainen ja Jesse Joensuu ovat hyvässä iskussa. Jokerit joutuu tällä hetkellä pelaamaan ottelunsa ilman kotiyleisöä, joka on luonnollisesti kotietua pienentävä tekijä. Puolustuksesta katosi aimo annos johtajuutta Mikko Lehtosen palattua Torontoon ja sitä on ollut vaikea paikata.

SKA Pietari on voittanut kahdeksasta viime pelistään kuusi. Tähän peliin SKA on varmasti kerännyt revanssihenkeä, sillä Jokerit haki Pietarista jatkoaikavoiton kuukausi sitten. Maanantaina SKA vei pisteet Sotshista lukemin 1-4. Ottelun hahmo oli Andrei Kuzmenko, joka taiteili päätöserässä kypärätempun. Joskus SKA on ollut nimekkäämpikin kuin tällä hetkellä, mutta joukkue on silti liigan ehdotonta eliittiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla ottelua pidetään tasabuukkina. Petsipapan viisari kääntyy jossain määrin SKA:n puolelle ja vetosuositukseksi muotoutuukin SKA Pietari voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,40. Odotettavissa on joka tapauksessa hieno kamppailu.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO