Suomalaisessa kiekkodivarissa täysi sirkus päällä – fani hyppäsi alas katsomosta ja ryntäsi pukukoppikäytävälle tappelemaan

© Kuva: AK Bars

Suomen III-divariottelu ylöjärveläisen Uplakers Ak:n ja tamperelaisen AHK:n välillä muuttui todelliseksi sirkukseksi. Kaikki alkoi siitä, kun ottelun kolmannessa erässä tunteet kuumenivat kaukalossa. Kotijoukkueen Joakim Hirstiö ja AHK:n Miika Hymylä ottivat toisistaan mittaa nyrkein, ja kumpikin heitettiin ottelusta suihkuun.

Tappelu meni tunteisiin myös katsomon puolella. Kotijoukkueen fanijoukko räksytti katsomosta pukukoppikäytävälle poistuvan Hymylän suuntaan.

– Mennäänkö tohon pihalle, niin katotaan kuinka hyvin sä osaat oikeesti tapella? fani huusi.

– Tulkaa tänne alas, Hymylä huutaa takaisin ja poistuu pukukoppikäytävälle.

Tässä vaiheessa yksi kannattajista hyppää katsomosta alas ja ryntää Hymylän perään. Pian koko jäähallin täyttää sekasorto, ja perään ryntää joukko muita AHK:n pelaajia. Samaan aikaan sivustakatsoja ihmettelee, eikö paikalla ole järjestyksenvalvojia. AHK voitti ottelun 12-4.

Tilanteesta videon Twitteriin jakoi Antti Tuomisto. Selkkaus Hymylän ja kannattajien välillä alkaa noin kohdassa 1:10. Voit katsoa videon alta.