Liigajumbo sai taas vahvistuksen NHL-organisaatiosta: “Tiedämme ja tunnemme molemmat pelaajat”

© Kuva: Ilari Isotalo

HPK tiedotti nettisivuillaan, että kevään 2019 mestaruusmaalivahti Emil Larmi palaa Kerhoon toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Larmi liittyy Pittsburgh Penguinsin training campille, kun se alkaa. Mikäli Penguinsin organisaatiossa ei löydy suunnitelmaa maalivahdille loppukaudeksi, HPK:lla on optio Larmin siirtymisestä takaisin HPK:hon.

Aiemmin Kerhoon liittyi Winnipeg Jetsistä Kristian Vesalainen.

– Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Molemmat pelaajat ovat valmiita pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Saamme kaksi kovan luokan vahvistusta, tiedämme ja tunnemme molemmat pelaajat ja he tietävät, mihin he tulevat. Niin Emil kuin Kristian vahvistavat joukkuettamme, urheilujohtaja Mika Toivola sanoi.

HPK on koko Liigan jumbo. Se on kerännyt seitsemästä pelistä vain kolme pinnaa.

LUE MYÖS:
Liigayllättäjän leiristä syksyn suurin sensaatio – tähtivahti twiittasi osuvasti: ”Mä keksin vihdoin, mitä haluun olla, ku kasvan aikuiseks”