Ei ole helppoa SaiPassakaan – seuran jäseneltä surullinen twiitti: ”Sakkaa, sakkaa, sakkaa – syvällä uidaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen julkaisi Twitterissä paljon puhuvan, karun twiitin seuran tilanteesta.

SaiPa on ollut tällä kaudella pinnalla isosti kaiken muun vallitsevan lisäksi hallihankkeen takia. Kisapuiston legendaarinen pyhättö alkaa olemaan tiensä päässä, ja SaiPan pitäisi saada lähivuosina uusi halli Lappeenrantaan.

Viljakaisen päivitys toi väkisinkin surullisen mielen seuran puolesta:

– Syvällä uidaan. Peli sakkaa, talous sakkaa, areenahanke sakkaa. Vaikka ei olekaan herkkua, pitää olla onnellinen ja ylpeä, että saa taas huomenna mennä painamaan töitä tämän hienon yhteisön eteen ja yrittää kääntää kurssia sillä pienellä tontilla jolla itse operoi, Viljakainen kirjoitti aiemmin tällä viikolla.

Lauantaina SaiPalla on sauma kääntää pelillistä kurssiaan, kun se puntaroi HIFK:n vireen. Lappeenrantalaiset ovat Liigassa jumboina ja vierasjoukkue HIFK:kin vasta kahdeksantena.

Liigakierros lauantaina:
Ilves-Sport klo 17.00
SaiPa-HIFK klo 17.00
Jukurit-KooKoo klo 18.30
Pelicans-HPK klo 18.30
TPS-JYP klo 18.30
Ässät-Lukko klo 18.30

LUE MYÖS:
Yllättävä veto: Ilves purki nuorten maailmanmestarin sopimuksen – kansa ihmeissään: “Eipä taida tämän keissin taustat aueta enempää, mutta ei hyvä juttu…”

Vieraspelejä jatkuvasti urakoiva liigajoukkue epäreilussa tilanteessa – luotsipersoonalta huvittavia letkautuksia: “Kaivetaan ojaa siellä, missä sitä tarvitsee kaivaa”