Tapparan perjantaina Tampereen paikallispelissä voittanut Ilves tiedotti nettisivuillaan, ettei 21-vuotias hyökkääjä Samuli Vainionpää jatka tupsukorvissa. Mestikseen äskettäin valahtanut hyökkääjä on täten vapaa etsimään uuden seuran.

Samalla Ilves kiitti Vainionpäätä seuran eteen tehdystä työstä ja toivotti hänelle onnea uusiin haasteisiin.

Alle 20-vuotiaiden tammikuun 2019 maailmanmestarin kohtalo on jossain määrin yllättävä. Sekä hyökkääjän että pakin paikkaa pelannut Vainionpää ei ole ollut Ilveksessä kolmen liigakauden aikana mikään todellinen floppi, vaan ruutunsa hän on hoitanut hyvin.

KOOVEEssa viime ajat pelannut Vainionpää latoi Ilveksessä 94 runkosarjan pelissä tehot 10+10=20 (+1), neljän pudotuspeliottelun saldoksi jäi 1+1=2 (-1). Vainionpään lähtö saikin kansan ihmettelemään Twitterissä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
21-vuotias hyökkääjä Samuli Vainionpää ei jatka Ilveksessä. Hyökkääjä on vapaa etsimään uuden seuran.

Ilves kiittää Vainionpäätä seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa hänelle onnea uusiin haasteisiin.

#Ilves #Liiga
bit.ly/3oePFAy
ilves.com

Samuli Vainionpää ei jatka Ilveksessä

21-vuotias hyökkääjä Samuli Vainionpää ei jatka Ilveksessä. Hyökkääjä on vapaa etsimään uuden seuran. Ilves kiittää Vainionpäätä seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa hänelle onnea uusiin...

– Juuri eilen totesin, että tässä on pelaaja, johon kannattaa satsata. Korona ei ole ikuinen, eikä NHL-lainat, eräs kirjoitti.

– Eipä taida tämän keissin taustat aueta enempää, mutta ei hyvä juttu… Ihmettelen tätä ratkaisua kovasti, toinen kummasteli.

– Ei voi ymmärtää.

– Tää ei nyt oo hyvä juttu. Ois ollu tarvetta vielä loppukaudesta kun/jos NHL-lainat lähtee…