Vieraspelejä jatkuvasti urakoiva liigajoukkue epäreilussa tilanteessa – luotsipersoonalta huvittavia letkautuksia: “Kaivetaan ojaa siellä, missä sitä tarvitsee kaivaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sport on Liigassa oudossa tilanteessa. Joukkue on aloittanut kautensa kuudella vieraspelillä, eikä laulu välttämättä muutu ihan äkkiä vallitsevan koronavirustilanteen takia.

Vaikka joukkue on joutunut tottumaan siihen, että sen ohjelma muuttuu viikoittain, ei Sport-leirissä ilmeisesti stressata vallitsevasta tilanteesta turhaan.

– Sitä ei tiedä, kauan tämä jatkuu. Sieltä tulee Liigan toimistolta sähköpostiviestiä aina, että missä pelataan seuraavaksi. Tämä on meidän työtä, ei sen kummoisempaa, joukkueen päävalmentaja Risto Dufva latasi Liigan sivuilla julkaistussa JYP-Sport-ottelun haastattelussa.

– Sama se on, missä vedellään näin niinkuin työn tekemisen kannalta. Toinen puoli on bisnes, siihen en ota kantaa, luotsi jatkoi varsin salaperäisen oloisena.

– Työn tekemisen kannalta: Kaivetaan ojaa siellä, missä sitä tarvitsee kaivaa.

Viikon vieraskiertueensa lauantaina lopettava Sport kaivaa tänään ojaa Tampereella Ilveksen vieraana. Liigakierros alkaa kello 17.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.