NHL-pomo paljastaa: jättipalkkaa nauttinut kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja vaihtaa maisemaa

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford aikoo tehdä isoja muutoksia kokoonpanoonsa ennen ensi kauden alkua.

Seurapomo paljasti jo aiemmin, että toinen maalivahtikaksikosta Matt Murray-Tristan Jarry saa varmuudella lähteä. Myös pitkäaikaisen luottopuolustaja Justin Schultzin pelit Penguinsissä ovat Rutherfordin mukaan pelatut. 30-vuotiaan puolustajan 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutui tähän kauteen.

– Aiomme siirtyä eteenpäin Justinista. Hän tulee saamaan paremman tarjouksen vapailta markkinoilta kuin mitä pystyisimme tarjoamaan hänelle täällä, johtuen palkkakattotilanteestamme, Rutherford vahvsti Pittsburgh Post-Gazetten haastattelussa.

Schultz oli tällä kaudella Penguinsin toiseksi parhaiten palkattu puolustaja. Reilut neljä kautta seuraa edustanut kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja iski tämän kauden 46 runksarjapelissään tehot 3+9=12.