© Kuva: Getty Images

Tampa Bay – Columbus: Revanssihenkeä ilmassa

NHL
Tampa Bay – Columbus
Tiistai 11.08. klo 22:00

NHL:n varsinaiset pudotuspelit alkavat tänään, kun karsintapelit ja runkosarjan parhaiden joukkueiden sijoituspelit on tahkottu läpi. Ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle tuli mielenkiintoinen pari, sillä viime vuonna juuri Columbus Blue Jackets pisti runkosarjaa dominoineen Tampa Bay Lightningin kesälomalle play-offien avauskierroksella. Ilmassa on siis vahvaa revanssihenkeä.

Tampa Bay pelasi round robin -ottelut erikseen loistamatta. Vastukset toki olivat kovaa luokkaa, eikä näissä otteluissa vielä välttämättä motivaatio päässyt kukkimaan. Lightningilla on runkosarjan perusteella rutkasti enemmän tulivoimaa, mitä näissä peleissä on nähty: mm. Nikita Kutsherov oli pistepörssin top 10-mies ja puolustajistakin Victor Hedman nakutteli kunnioitusta herättävät lukemat. Jälkimmäisen pelurin sekä Steven Stamkosin pelikunnot kiinnostavat tässä kohtaa. Avainkysymys Lightniningin suhteen on kuitenkin valmiustila: Are you ready?

Columbus pudotti Toronto Maple Leafsin jatkosta hienon viitospelin ansiosta. Sarja oli todella jännittävä ja Joonas Korpisalon nollapeli sen päätteeksi upea työnäyte. Maalivahtipelin pitääkin olla nyt tikissä, sillä Toronto loi karsintapeleissä enemmän maaliodottamaa ja niin tulee luultavasti tekemään myös Lightning. Hyökkäyksessä tehoista ovat vastuuta kantaneet Cam Atkinson sekä Pierre-Luc Dubois. Heiltä odotetaan venymistä tässäkin sarjassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Columbuksella saattaa olla nyt momentum päällä, mutta lähden ratkomaan vedonlyönnin kannalta tätä ottelua perusluokka edellä. Tampa Bayn rosteri on täynnä laatua ja jos unihiekat on ravisteltu silmistä huolellisesti pois, se tulee menemään jatkoon tästä sarjasta. Vetosuositus avausotteluun on Tampa Bay voittaa (60 min) kertoimella 2,00.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.