NHL-toimittaja: Sami Vatanen vaihtamassa osoitetta!

The Athletic -lehden asiantuntija Sara Civian on ottanut kantaa NHL:ssä ensi kaudella samana pysyvän palkkakaton (81,5 milj. dollaria) vaikutuksesta Carolina Hurricanesiin.

Civianin mukaan on epätodennäköistä, että Hurricanesin kanssa sopimuksensa päättävät puolustajat Trevor van Riemsdyk, Joel Edmundson tai Sami Vatanen jatkaisivat seurassa enää ensi kaudella.

– Jopa ennen ensi kauden palkkakaton julkistamista oli epävarmaa, että Hurricanes saisi kiinnitettyä ketään sopimuksensa päättävistä puolustajistaan. Nyt kun palkkakatto on näinkin tiukka, niin tuntuisi typerältä käyttää rahaa heihin – varsinkin nyt, kun NHL-kaliiberin miehet Haydn Fleury, Jake Bean sekä Joey Keane odottavat mahdollisuutta, Civian kirjoittaa.

Vatanen kaupattiin keväällä siirtorajalla New Jersey Devilsistä Hurricanesin riveihin. Jyväskyläläinen kärsi kauden loppupuolella ikävästä loukkaantumisesta, eikä tämän takia hän ole vielä päässyt debytoimaan uuden joukkueensa mukana.